Antena Meniu Search
x

Galerie foto Reality show-ul matrimonial Mireasa, ediţie specială de sărbătoare. Simona Gherghe petrece a doua zi de Paşte în casa Mireasa

Concurenţii reality show-ului matrimonial aflaţi în cursa pentru marele premiu în valoare de 40.000 de Euro vor petrece sărbătorile pascale în casa Mireasa, dar vor avea parte de o mulţime de surprize. Printre acestea se va număra şi vizita familiilor lor, un moment cu totul şi cu totul emoţionant. Simona Gherghe li se va alătura în a doua zi de sărbătoare şi nu va veni singură, ci însoţită de Mioara Velicu, într-o ediţie live a emisiunii Mireasa, difuzată începând cu ora 14:00, la Antena 1. 

de Redactia Observator

la 14.04.2023, 11:42

Anul acesta, concurenţii Mireasa vor avea parte de o petrecere în grădină, chiar în prima zi de Paşte, cu preparate pregătite cu grijă, chiar de către ei, dar şi un berbecuţ la proţap. Un preot va aduce Lumina Sfântă a Învierii în casa Mireasa, iar concurenţii vor avea parte de momente cu totul şi cu totul emoţionante atunci când familiile lor îi vor vizita în zi de sărbătoare.

A doua zi de Paşte, de la ora 14:00, într-un decor de sărbătoare, de data aceasta amenajat în casa Mireasa, Simona Gherghe va fi invitata specială a concurenţilor la masă, nu în postura de gazdă a reality show-ului, ci de prietenă a a acestora. Simona nu va veni singură, ci însoţită de Mioara Velicu. Ce materiale speciale le-a pregătit echipa emisiunii, telespectatorii vor putea urmări în a doua zi de Paşte, în direct, de la ora 14:00, la Antena 1. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » TV » Reality show-ul matrimonial Mireasa, ediţie specială de sărbătoare. Simona Gherghe petrece a doua zi de Paşte în casa Mireasa