Antena Meniu Search
x

Foto Sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1, Mirela Vaida, la Te cunosc de undeva!: "Lumea nu ştie asta despre mine!"

După ce i-a epuizat fizic în gala cardio, în cea mai nouă ediţie Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1, Ruleta a lovit direct în inimile concurenţilor. Gala Nostalgia le va aduce tuturor personaje foarte emoţionante, care vor scoate la iveală tot felul de lucruri mai puţin cunoscute despre ei. I se va întâmpla şi Mirelei Vaida, pe care transformarea în Doina Badea, poate una dintre cele mai mari voci pe care le-a avut vreodată România, o va face să mărturisească ceva neaşteptat.

de Redactia Observator

la 25.02.2021, 10:48

  • Gala Nostalgia, sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1

''Eu tot timpul sunt nostalgică. Ce nu ştie lumea despre mine este că eu plâng foarte uşor, dar pe ascuns, să nu ştie nimeni! Mă descarc prin plâns, însă îmi revin repede!'', a dezvăluit Mirela, care a mai completat: ''Mi se pare o melodie care te rupe în două! E o stare pe care niciunul dintre noi nu are cum să nu o fi experimentat măcar o dată în viaţă!''. Cum se va descurca Mirela cu personajul primit la Ruleta, telespectatorii vor putea urmări sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1.

Stela Popescu, Florian Pittiş şi Mircea Baniciu sau Maria Tănase şi Fărâmiţă Lambru sunt doar câteva dintre transformările care vor trezi nostalgia în platoul transforming show-ului, sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1. Cosmin Seleşi Orchestra va deschide gala Nostalgia, într-o seară dedicată amintirilor tuturor românilor. Cele mai tari momente din culise vor fi şi de această dată disponibile imediat după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party, cu Dorian Popa, pe www.a1.ro şi Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » TV » Sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1, Mirela Vaida, la Te cunosc de undeva!: "Lumea nu ştie asta despre mine!"