Antena Meniu Search
x

Video Te cunosc de undeva. Radu Ștefan Bănică a intrat perfect în rolul Loredanei Groza

Moment spectaculos în cadrul ediției a treia a noului sezon Te cunosc De Undeva, Radu Ștefan Bănică s-a transformat în Loredana Groza și a cântat piesa "Ziga Zagga". Rolul i s-a potrivit ca o mănușă.

de Redactia Observator

la 21.02.2021, 08:24

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

După prestația spectaculoasă, Radu Ștefan a primit un ropot de apauze. Artistul a intrat pe scena "Te cunosc de undeva!" cu foarte multă energie și voie bună, iar totul a devenit rapid un spectacol memorabil, potrivit A1.

"Radu Bănica este provocat prin Loredana Groza, pentru că este travesti, pentru că este o piesă ca un excercițiu de dicție, ca un excercițiu ritmic al egalității muzicale.", a spus Ozana Barabancea în culise.

Concurentul a dat totul pentru a face un show memorabil în ediția de sâmbătă a emisiunii "Te cunosc de undeva!".

"Eu din punctul meu de vedere, ești revelația acestui sezon. Este magnific ceea ce faci, vreau să te văd pe scene mari, doamne ajută, bravo." a zis Cosmin Seleși, după spectacolul lui Radu Ștefan Bănică.

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » TV » Te cunosc de undeva. Radu Ștefan Bănică a intrat perfect în rolul Loredanei Groza