Antena Meniu Search
x

Video Splash! Vedete la apă 2021. Săritură cu emoţii pentru DJ Harra. A fost împinsă de pe trambulină pentru că nu avea suficient curaj: ''Îmi e atât de rușine de frica asta''

Dana Neacșu, alias DJ Harra, a devenit cunoscută ca prima DJ-iță topless din România. E pasionată de muzică, de mixat și de trasul cu arma. Prietenii ei spun că țintește foarte bine, dar în această seară va demonstra tuturor cât de bine țintește apa.

de Redactia Observator

la 22.08.2021, 22:51

Vezi și

Frumoasa concurentă a urcat până la 3 metri, fiind încurajată de antrenorul ei, Cătălin. “Trei zile de antrenament este prea puțin timp pentru un om căruia îi e frică de apă în general”, i-a mărturisit DJ Harra Ramonei Olaru. DJ Harra a mărturisit că a sărit în bazin doar de pe marginea piscinei, dar niciodată de la 3 metri. “Dacă știam că îmi e atât de frică de apă și de adâncimea ei, băi, vă jur că nu veneam”, spune frumoasa concurentă.

Cătălin, antrenorul ei, a urcat cu Dana până la 5 metri, apoi până la 7 metri. “Dacă nu urcam niciodată acolo sau dacă nu eram aici nu înțelegeam niciodată emoțiile prin care treci. E mai rău decât ce credeam eu că văd la televizor și aveam impresia că se prefac oamenii ăia. (…) La 10 am stat pe burtă”, a mai povestit DJ Harra la antrenamente.

DJ Harra a primit un mesaj de încurajare de la mama ei 

Dana e susținută de Diana, cea mai bună prietenă a ei și de finuța ei. De asemenea, a primit un mesaj video de la mama ei care a încurajat-o. “Îți jur că îmi e atât de rușine de frica asta”, a mai zis DJ Harra înainte de a ajunge în bazin.

Colegii ei au sărit și au spus că o așteaptă. Chelsea a urcat lângă DJ Harra și pentru că ea stătea prea mult pe gânduri, a împins-o în bazin. Nea Marin i-a spus că după această experiență va avea curaj să sară acum de una singură pentru că și-a învins teama. “Mă bucur totuși că te-ai lăsat împinsă. Eu apreciez curajul tău”, i-a transmis nea Marin.

Cele mai spectaculoase momente din Splash! Vedete la apă 2021 pe a1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » Splash! Vedete la apă 2021. Săritură cu emoţii pentru DJ Harra. A fost împinsă de pe trambulină pentru că nu avea suficient curaj: ''Îmi e atât de rușine de frica asta''