Antena Meniu Search
x

Super Neatza cu Răzvan şi Dani, lider de audienţă

Cea mai nouă ediţie Super Neatza cu Răzvan şi Dani, difuzată joi, 7 iulie, la Antena 1, s-a impus ca lider de audienţă, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, cu un rating mediu de 1.7 puncte şi 23.1% cota de piaţă. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 08.07.2022, 14:06

Super Neatza cu Răzvan şi Dani, lider de audienţă
Super Neatza cu Răzvan şi Dani, lider de audienţă - Antena 1

De altfel, emisiunea a înregistrat un trend ascendent la nivelul targetului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani încă de la începutul anului, în luna iulie programul ajungând la o medie de 1.7 puncte de rating şi 22.2% cota de piaţă. Totodată, matinalul de la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă la nivelul cotei de piaţă, pe publicul comercial 18-54 Urban, întreaga lună iulie. 

Abordând unele dintre cele mai discutate subiecte ale momentului precum depresia la copii – cum se manifestă şi cum pot fi ajutaţi, subiect dezbătut alături de dr. Bogdan Fiţiu, joburile căutate de tinerii fără experienţă, la două săptămâni după examenul de Bacalaureat, situaţia Covid în această vară – subiect dezbătut alături de dr. Adrian Marinescu, sfaturi de nutriţie de la specialistul în nutriţie Cristian Mărgărit, dar şi ponturi pentru un Stil de succes cu Ellida Toma, gaşca veselă de la Super Neatza a fost prima opţiune a telespectatorilor şi ieri.

Tot ieri, matinalii le-au adus telespectatorilor un interviu în exclusivitate cu Robert Glinţă, sportivul care s-a clasat pe locul 5 în finala la 50 de metri spate, la Campionatele Mondiale de Natație de la Budapesta şi Campionatul European de înot din 2021 în proba de 100 m spate. 

De-a lungul timpului, îndrãgita echipã a matinalului nu s-a dat în lãturi de la nimic, au facut emisiunea de la mare sau de pe pârtia de schi, au transmis de pe apã sau din aer, au locuit o sãptãmânã într-un mall în scopuri caritabile şi şi-au transformat platoul emisiunii în cele mai spectaculoase decoruri, ori de câte ori au avut ocazia.

Printr-o desfășurare incredibilă de forțe, au reuşit chiar  să construiască un platou exceptional în unul din cele mai spectaculoase locuri din Europa, o insulă în inima Deltei Dunării, inclusă de UNESCO în circuitul rezervaţiilor mondiale ale biosferei, marcând astfel o nouã premierã în televiziune sau au transmis live din cel mai mare centru logistic din Sud-Estul Europei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Lucrările de la examenele naționale, corectate digitalizat. Credeţi că acum vor mai fi fraude?

Observator » TV » Super Neatza cu Răzvan şi Dani, lider de audienţă