Antena Meniu Search
x

Video Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril, transformare uluitoare în Nicki Minaj şi Bebe Rexha. "Nu credeam că o să-ți iasă așa de bine!"

Te cunosc de undeva! sezonul 19. În ediţia de sâmbătă, 20 mai 2023, a emisiunii de la Antena 1, Anca Țurcașiu și Jean Gavril s-au transformat în... Nicki Minaj şi Bebe Rexha! Cea din a opta gală a adus noi momente savuroase şi o explozie de muzică şi dans pe scena Te cunosc de undeva! Andreea Bălan nu s-a putut abţine şi a urcat alături de artişti pentru a oferi o demonstrație.

de Redactia Observator

la 20.05.2023, 21:41

Vezi și

Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril s-au transformat în Nicki Minaj şi Bebe Rexha în cea de-a opta gală a emisiunii care poate fi urmărită pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Potrivit a1.ro, pentru transformarea din această seară, greul echipei a fost dus de partea masculină a echipei. Cei prezenţi în platou au rămas fără cuvinte după ce au urmărit mișcările celebrelor artiste, pe scena Te cunosc de undeva!

Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril s-au transformat în Nicki Minaj şi Bebe Rexha

Când au aflat în cine trebuie să se transforme pentru cea de-a opta gală, concurenții Te cunosc de undeva! sezonul 19 nici nu au știut cum să reacționeze. Cei doi s-au distrat de minune la repetiții, învățând să facă twerk, însă și munca depusă a fost pe măsură.

În platou, încă de la primii pași pe scenă, jurații și colegii de la canapea au rămas uimiți de transformarea celor doi. Până la final, toți erau în picioare, cântând și dansând alături de Anca Țurcașiu și de Jean Gavril, transformați în Nicki Minaj şi Bebe Rexha.

Pe acelaşi subiect

Înainte de a-și spune părerea despre momentul celor doi, Mihai Petre a provocat-o pe Andreea Bălan la un twerk, în sincron, cu Jean Gavril. Încurajată de ceilalți concurenți, jurata nu a stat prea mult pe gânduri și a urcat pe scenă. „Stop! Stop! Andreea a fost singura care s-a desincronizat!”, a spus acesta.

„Mi s-a părut un moment foarte tare și Jean, nu credeam că o să îți iasă așa de bine. Și travesti, și twerk-ul și atitudinea și cum ai stat tu în plie. Iar tu Anca, ești frumoasă, esți superbă, ești modelul meu în viață. Așa îmi doresc și eu să arat, ca tine!”, a adăugat Andreea Bălan.

„Nu doar că a arătat credibil, ci a marcat foarte bine asumându-și gesturile. Cu mâinile, și pe timp, poziția brațelor, eleganța surprinzătoare, chiar înfricoșătoare. La un moment dat eram pe gânduri: îmi place sau nu? Da! Îmi place”, a ținut să precizeze și Mihai Petre.

După difuzarea galei pe TV, Zarug îi invită pe telespectatori în backstage-ul show-ului ca să urmărească un nou episod exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party, pe AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » TV » Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril, transformare uluitoare în Nicki Minaj şi Bebe Rexha. "Nu credeam că o să-ți iasă așa de bine!"