Antena Meniu Search
x

"Te cunosc de undeva!" Mihai Petre, juratul special din Marea Finală a sezonului 17

Finala emisiunii "Te cunosc de Undeva!" a început în forță, cu prezentarea juriului care a făcut senzație de la primii pași în platoul show-ului de transformări de la Antena 1. În ultima ediţie a acestui sezon, la masa juriului a apărut un nou membru.

de Redactia Observator

la 09.07.2022, 21:15

Juriul Te Cunosc De Undeva
Juriul Te Cunosc De Undeva - Captură foto Antena 1

După ce Andreea Bălan a anunțat în cadrul semifinalei că este ultima ei jurizare din acest sezon, artista plecând pe Drumul Aurului în competiția America Express, un nou jurat special s-a alăturat juraților, este vorba despre Mihai Petre care este extrem de pregătit să jurizeze momentele concurenților noștri.

Mihai Petre la masa juriului "Te cunosc de Undeva"

Mihai Petre, juratul Dancing on Ice, a primit cu mare bucurie propunerea de a li se alătură în marea finală Ozanei Barabancea, lui Cristi Iacob și lui Aurelian Temișan.

Distinsul jurat a fot primit cu ropote de aplauze! Mihai Petre a acceptat provocarea de a juriza marea finală a sezonului 17, al celui mai de succes transforming show, Te cunosc de undeva!. “Am mari emoții, pentru că am o sarcină importantă” a declarat Mihai Petre.

Acesta s-a arăta entuziasmat de seara specială, care va aduce în fața telespectatorilor câștigătorii sezonului 17 Te cunosc de Undeva și momente speciale!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » TV » "Te cunosc de undeva!" Mihai Petre, juratul special din Marea Finală a sezonului 17