Meniu
Search
x

Vlad Corbeanu l-a adus pe scenă pe Sfântul Petru: "Sunt cel mai îndrăgit portar, după Duckadam". iUmor, 9 octombrie 2021

Actorul Vlad Corbeanu a făcut o interpretare de zile mari, pe scena iUmor. A îmbinat religia cu umorul și l-a adus pe Sfântul Petru, cel mai „îndrăgit portar”, după Duckadam.

De Redactia Observator la 09.10.2021, 22:36

Vlad Corbeanu a adus un scenariu de-a dreptul savuros pe scena iUmor, glumind despre criteriile de selecție de la Poarta Raiului, dar și despre cei care au ajuns acolo. „Sunt cel mai important portar din Univers. Și cel mai iubit, la voi în țară după Duckadam, e adevărat. Sunt un fan de-al lui, dar a avut și el niște goluri în carieră. În ceea c emă privește n-am ratat nimic. A intrat doar ce a trebuit să intre. Baaam, apără Sfântul Petru”, a spus invitatul.

Vlad Corbeanu a stârnit hohote de râs, cu glumele sale, în sezonul 11, la iUmor

„A mai venit de la voi de aici un politician, de la voi de aici nu mai știu cum îl cheamă. Nu era pe listă. A început să mă injure, să țipe: Nu mă dai tu pe mine afară din Rai, că nici norișorul nu urcă cu tine”, a glumit invitatul. „A venit și Mircea Albulescu, am spus maestre, poftiți. Am vrut să-I dau o pereche de aripi, a zis nu, mersi, dau din sprâncene”, a continuat acesta.

De asemenea, invitatul a vorbit și despre păcate mai mici, care duc la respingerea la Poarta Raiului.

„Prin acumulare, la 15 păcăte mici, tot la Apără Sfântu Petru se ajunge. Purtat pantofi fără șosete- 2 puncte. Sorbit ciorbă- 1 punct, Deranjat oameni cu telefoane mobile, când puneai să dai un SMS, 3 puncte”, a spus invitatul.

Jurații și prezentatorii au fost foarte încântați de prestația actorului: „Vlad a fost stelar”, a concluzionat prezentatorul Dan Badea.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » TV » Vlad Corbeanu l-a adus pe scenă pe Sfântul Petru: "Sunt cel mai îndrăgit portar, după Duckadam". iUmor, 9 octombrie 2021