Antena Meniu Search
x

X Factor, debutul sezonului 10. Juraţii au aflat care sunt categoriile de concurenți de care se va ocupa fiecare în parte

Sezonul 10 al emisiunii X Factor a debutat în acestă seară la Antena 1. Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei au aflat de ce grupuri de vor ocupa fiecare în parte.

de Redactia Observator

la 06.09.2021, 22:11

Juriul X Factor, sezonul 10
Juriul X Factor, sezonul 10 - Antena 1

Astfel că, Răzvan și Dani i-au încurajat pe cei patru să ia plicurile care se aflau lipite de masa de la care aceștia jurizează și să citească pe rând ce categorie i-a fost oferită pentru a coordona în acest sezon. Florin Ristei va conduce gategoria de Fete., Loredana va conduce categoria Mixt. Delia are categoria grupurilor, în timp ce Ștefan Bănică va fi mentor pentru categoria băieţilor.

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte o echipă: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea echipa de Fete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » TV » X Factor, debutul sezonului 10. Juraţii au aflat care sunt categoriile de concurenți de care se va ocupa fiecare în parte