Antena Meniu Search
x

X Factor şi-a desemnat câştigătorul. Nick Casciaro a reuşit să cucerească românii cu vocea sa

Finală spectaculoasă la competiţia X Factor sezonul 10. Marele trofeu are un nou proprietar. Nick Casciaro a reuşit să cucerească inima a mii de români cu vocea sa şi a obţinut din partea acestora cele mai multe voturi.

de Redactia Observator

la 24.12.2021, 02:01

Pe scena X Factor 2021 muzica bună a răsunat chiar din primele clipe ale sezonului 10. Finaliștii au fost aleși în urma mai multor etape ale competiției. Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei i-au ales pe cei alături de care consideră că pot câștiga Marea Finală.

În Finala X Factor, Sezonul 10, din data de 23 decembrie 2021, momentul solo al lui Nick Casciaro i-a impresionat pe jurați. FInalistul din categoria Loredanei a transmis emoții puternice, cu piesa Who Wants To Live Forever de la X Factor 2021. „Cred că în general meriți să câștigi X Factor”, a spus Delia. 

Sezonul 10 a ajuns la final

Finala X Factor 2021 a început cu un moment de excepție. Finaliștii au interpretat piesele „Hold on I'm coming”, de la Sam and Dave și „Respect” de la Aretha Franklin. Momentul artistic a debutat cu băieții: Majii, Nick Casiaro și Andrei Duțu. Ulterior, au apărut pe scenă și fetele: Bryana Holingher, Ioana Sihota și Oma Jali. Cei 6 au creat un moment de excepție la începutul Finalei X Factor.

După ce s-a încheiat momentul de deschidere prezentat de finaliștii sezonului 10 X Factor, pe scenă și-au făcut apariția cei care au fost pe rând jurați, mentori, iar în Finală spectatori, pentru că cei care decid câștigătorul sunt telespectatorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » TV » X Factor şi-a desemnat câştigătorul. Nick Casciaro a reuşit să cucerească românii cu vocea sa