Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 10 august 2021. Ludovic Orban pune presiune pe Florin Cîţu, înaintea alegerilor din PNL; "Acqua alta" în august, după 150 de ani

Știrile zilei, 10 august 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 10.08.2021, 15:08

Rosse Stan îţi prezintă principalele subiecte ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă principalele subiecte ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 10 august 2021

1) Un accident aviatic a avut loc lângă Bucureşti. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit pe raza localităţii Chitila, pe un câmp. Două victime au fost preluate de SMURD, ambele persoane fiind rănite, dar conştiente. 

2) Un autoturism de lux a fost ridicat din staţiunea Mamaia, după ce a blocat calea de acces în parcarea dintr-un cartier rezidenţial. Şoferul utiliza şi plăcuţe de înmatriculare neoficiale, cu mesaj obscen.

3) Ludovic Orban a anunţat că va demisiona de la conducerea Camerei Deputaţilor dacă va pierde alegerile pentru şefia PNL. Atrage însă atenţia că dacă va pierde Florin Cîţu, premierul nu va mai avea legitimitate în fruntea Guvernului.

4) Numărul cazurilor de enterocolită a explodat în România. Medicii atrag atenţia să fim mai riguroşi în ceea ce priveşte igiena mâinilor, precum şi în ceea ce priveşte spălarea fructelor şi legumelor.

5) Un fenomen rar pentru începutul lunii august a fost semnalat în Veneţia, după mai bine de 150 de ani! După o maree, Piaţa San Marco a fost acoperită de ape, de vină fiind şi sistemul tehnologic de protecţie care nu a funcţionat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 10 august 2021. Ludovic Orban pune presiune pe Florin Cîţu, înaintea alegerilor din PNL; "Acqua alta" în august, după 150 de ani