Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 10 ianuarie 2023. Lovitură pentru românii cu credite: BNR a majorat dobânda-cheie la 7%

Știrile zilei, 10 ianuarie 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 10.01.2023, 20:01

Olivia Păunescu

Știrile zilei, 10 ianuarie 2023

1) Românii cu credite au primit astăzi încă o veste şoc de la Banca Naţională. Dobânda-cheie a fost majorată la 7%, iar asta înseamnă că valoarea ratelor va crește iar.

2) Un individ periculos din Deva a fost dat în urmărire națională. Bărbatul a fost filmat în timp ce snopește în bătaie doi tineri, în scara unui bloc.

3) Andrew Tate a venit astăzi cu Coranul în fața judecătorilor, pentru a-i convinge să fie eliberat din arest. Britanicul a susținut în fața instanței că este nevinovat și că vrea să colaboreze cu autoritățile pentru aflarea adevărului.

4) Clipe de groază pentru pasagerii unui avion care zbura deasupra Siberiei, după ce trapa din spate s-a deschis parțial. Călătorii au fost la un pas să fie aruncați din aeronavă, însă din fericire pilotul a reușit să aterizeze de urgență.

5) Anul 2022 a fost cel mai călduros înregistrat vreodată în Europa. Specialiștii spun că acest lucru a dus la o serie de dezastre naturale fără precedent, care au provocat numeroase pierderi de vieți omenești.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Update » Știrile zilei, 10 ianuarie 2023. Lovitură pentru românii cu credite: BNR a majorat dobânda-cheie la 7%