Antena Meniu Search
x

Video Individ periculos din Deva, dat în urmărire națională: a snopit în bătaie doi tineri, în scara unui bloc. Poliția cere ajutorul populației

Un bărbat din Hunedoara a fost dat în urmărire națională după ce a snopit în bătaie o femeie și pe partenerul ei, în scara unui bloc de locuințe din municipiul Deva. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt dure și pot avea impact emoțional.

de Redactia Observator

la 10.01.2023, 16:46

Vezi și

Pe imagini se poate observa cum cele două victime, un bărbat și o femeie, coboară din lift și îl observă pe individ la intrarea în scara de bloc. Tânărul care o însoțea pe femeie decide să îi dea drumul în interior, moment în care se dezlănțuie haosul. Agresorul începe din senin să împartă pumni și picioare și nu se oprește timp de aproape un minut.

"Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 27 decembrie 2022, în jurul orei 12:45, un bărbat de 41 de ani, din Deva, a agresat fizic o femeie şi un bărbat, în scara unui bloc de locuinţe din Deva. În acest caz, poliţiştii au demarat cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În cursul acestei zile, în urma administrării probatoriului, pe numele bărbatului de 41 de ani a fost emis, de către Judecătoria Deva, un mandat de arestare preventivă în lipsă, sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Poliţiştii continuă activităţile specifice în scopul punerii în aplicare a mandatului de arestare preventivă emis în lipsă, bărbatul fiind pus în urmărire naţională", a transmis comisar șef de poliţie Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Poliția cere ajutorul populației pentru a-l găsi pe agresor

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celui în cauză să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Bătăușul, Claudiu Gheorghe Roznovan, este cercetat pentru sărvârșirea a două infracțiuni de lovire și alte violențe.

"Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva. În baza art.226 C.p.p. rap. la art.223 alin.1 lit.a) şi alin.2 C.p.p. şi art.202 alin.1 C.p.p., dispune arestarea preventivă, în lipsă, a inculpatului ROZNOVAN CLAUDIU GHEORGHE cercetat pentru săvârșirea a două infracţiuni de lovirea şi alte violenţe, fapte prev. și ped. de art.193 alin.2 C.p., cu aplicarea art.38 alin.1 C.p., pe o perioadă de 30 zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă emis pe numele inculpatului. În baza disp.230 alin.1-4 C.p.p., dispune emiterea mandatului de arestare preventivă privind pe inculpat. Respinge cererea formulată de apărătorul desemnat din oficiu, privind luarea măsurii preventive a controlului judiciar ori a arestului la domiciliu. În baza art.275 alin.3 C.p.p., cheltuielile judiciare în cuantum de 100 de lei avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu în cuantum de 340 lei se avansează din fondul special al Ministerului Justiţiei către Baroul Hunedoara. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru procuror şi de la comunicare pentru inculpat. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 09.01.2023, ora 10,41", se arată în minuta Judecătoriei Deva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Individ periculos din Deva, dat în urmărire națională: a snopit în bătaie doi tineri, în scara unui bloc. Poliția cere ajutorul populației