Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 10 mai 2022. Avion blocat în Satu Mare, după un furt la bord; Moarte misterioasă a unui director Lukoil

Știrile zilei, 10 mai 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 10.05.2022, 20:38

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 10 mai 2022

1) Banca Naţională a României a hotărât majorarea dobânzii de politică monetară pentru a patra oară în acest an. Noua dobândă-cheie este de 3,75 la sută pe an şi vine la doar o lună după ce a fost ridicată la 3 procente.

2) Magistraţii din Bulgaria au amânat şedinţa de judecată în care era discutat apelul făcut de Elena Udrea la decizia de extrădare. Noul termen de judecată a fost stabilit pentru 18 mai. 

3) Un avion a fost blocat de poliţie în Satu Mare, după ce unui pasager i s-au furat banii. Bărbatul îşi uitase portofelul în toaletă şi nu l-a mai găsit când s-a întors după el. Poliţiştii au identificat un suspect, care a susţinut că banii îi aparţin.

4) Un nou deces completează şirul de morţi misterioase în rândul oamenilor de afaceri ruşi. Un director Lukoil a fost găsit mort în pivniţa unui şaman, în Rusia. Bărbatul ar fi murit după un tratament cu venin de la broaşte. 

5) Mai aveţi la dispoziţie doar câteva zile pentru a vă autorecenza. Atenţie însă pentru că platforma creată de Institutul Naţional de Statistică are tot mai multe blocaje din cauza numărului mare de accesări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 10 mai 2022. Avion blocat în Satu Mare, după un furt la bord; Moarte misterioasă a unui director Lukoil