Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Știrile zilei, 10 mai 2022. Avion blocat în Satu Mare, după un furt la bord; Moarte misterioasă a unui director Lukoil

Știrile zilei, 10 mai 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

De Mădălina Iacob la 10.05.2022, 20:38
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 10 mai 2022

1) Banca Naţională a României a hotărât majorarea dobânzii de politică monetară pentru a patra oară în acest an. Noua dobândă-cheie este de 3,75 la sută pe an şi vine la doar o lună după ce a fost ridicată la 3 procente.

2) Magistraţii din Bulgaria au amânat şedinţa de judecată în care era discutat apelul făcut de Elena Udrea la decizia de extrădare. Noul termen de judecată a fost stabilit pentru 18 mai. 

3) Un avion a fost blocat de poliţie în Satu Mare, după ce unui pasager i s-au furat banii. Bărbatul îşi uitase portofelul în toaletă şi nu l-a mai găsit când s-a întors după el. Poliţiştii au identificat un suspect, care a susţinut că banii îi aparţin.

4) Un nou deces completează şirul de morţi misterioase în rândul oamenilor de afaceri ruşi. Un director Lukoil a fost găsit mort în pivniţa unui şaman, în Rusia. Bărbatul ar fi murit după un tratament cu venin de la broaşte. 

5) Mai aveţi la dispoziţie doar câteva zile pentru a vă autorecenza. Atenţie însă pentru că platforma creată de Institutul Naţional de Statistică are tot mai multe blocaje din cauza numărului mare de accesări. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Update » Știrile zilei, 10 mai 2022. Avion blocat în Satu Mare, după un furt la bord; Moarte misterioasă a unui director Lukoil