Antena Meniu Search
x

Avion blocat de poliţie în Satu Mare, după ce unui pasager i s-au furat banii. Toţi pasagerii au fost controlaţi pe rând

Scene incredibile într-un avion care a aterizat pe Aeroportul Internațional Satu Mare. Polițiștii i-au împiedicat pe pasageri să părăsească aeronava timp de câteva zeci de minute din cauza unei sume de bani furate dintr-un portofel uitat în toaletă.

de Adrian Popovici

la 10.05.2022, 15:14

Polițiștii i-au percheziționat pe cei de la bordul avionului după ce un bărbat a rămas fără banii din portofel.
Percheziția polițiștilor într-un avion care a aterizat pe aeroportul din Satu Mare - Jurnalul de Satu Mare

După cum notează Jurnalul de Satu Mare, problemele pasagerilor care zburau de la Londra la Satu Mare au început atunci când un bărbat de 50 de ani și-ai uitat portofelul în toaleta aeronavei și nu l-a mai găsit atunci când s-a întors după el.

Se pare că, după bărbat, a intrat în toaletă un alt pasager, un tânăr de 35 de ani, care a decis să își însușească toți banii din portofel. Păgubitul s-a adresat membrilor echipajului, iar aceştia au apelat, la rândul lor, la oamenii legii din Satu Mare.

Percheziţie generală în avion

Polițiștii au ajuns pe aeroport în jurul orei 11 și au decis să îi percheziționeze pe cei aflați la bordul aeronavei. În cele din urmă, această procedură s-a întins până aproape de ora 12.

Percheziția făcută de oamenii legii a dus la identificarea unui posibil făptaș, acesta fiind condus la o secție de poliție pentru mai multe întrebări.

Atunci când asupra bărbatului de 35 de ani au fost găsiți banii pasagerului care și-a uitat portofelul, 950 de lire, el a avut și o explicație, susținând că, în realitate, suma i-ar fi aparținut. Din nefericire pentru el, bărbatul păgubit avea asupra sa o chitanță prin care a dovedit că a retras acei bani dintr-un bancomat cu doar câteva ore mai devreme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Avion blocat de poliţie în Satu Mare, după ce unui pasager i s-au furat banii. Toţi pasagerii au fost controlaţi pe rând