Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 10 martie 2022. Benzinăriile, în vizorul autorităţilor; Elevii cu afecţiuni pot face şcoală online

Știrile zilei, 10 martie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 10.03.2022, 21:02

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 10 martie 2022

1) Guvernul a anunţat că va lua măsuri drastice împotriva companiilor care au mărit nejustificat preţul la carburanţi. ANPC şi ANAF vor chiar să confişte veniturile făcute de staţiile care majorat preţul artificial.

2) Ministerul Educaţiei a decis ca elevii cu afecţiuni cronice să poată învăţa în continuare în sistem hibrid. Elevii încadraţi în diverse grupe de risc vor putea face cursuri online până la finalul semestrului al doilea.

3) Parlamentul de la Budapesta a ales pentru prima dată o femeie în funcţia de preşedinte al Ungariei. Katalin Novak are 44 de ani şi a fost ministru al Familiei din partea partidului de guvernământ Fidesz.

4) Autorităţile britanice au îngheţat toate activele oligarhului rus Roman Abramovici, patronul lui Chelsea Londra. Clubul de fotbal nu mai are voie să vândă bilete la meciuri sau să transfere noi jucători în această perioadă.

5) Un medic de familie a transmis un mesaj ironic de felicitare autorităţilor care au ridicat restricţiile impuse de pandemie. Acesta spune că pacienţii stau acum în sălile de aşteptare şi tuşesc unii spre alţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 10 martie 2022. Benzinăriile, în vizorul autorităţilor; Elevii cu afecţiuni pot face şcoală online