Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 11 august 2022. România trimite pompieri să ajute la stingerea incendiilor din Franţa;

Știrile zilei, 11 august 2022, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 11.08.2022, 20:08

Știrile zilei, 11 august 2022

1) Un incendiu de vegetaţie a izbucnit pe insula grecească Thassos pe care se află numeroși turiști români. Ministerul Afacerilor Externe recomandă românilor să evite deplasările în zona afectată de flăcări.

2) Rata anuală a inflaţiei şi-a temperat creşterea luna trecută şi a coborât sub pragul de 15%. Dar asta nu înseamnă însă că au scăzut şi preţurile. Avem în continuare scumpiri, dar nu cu aceeaşi viteză ca până acum. 

3) Vremurile în care un bilet de avion costa 10 euro s-au terminat. Directorul General de la Ryanair a anunţat că tarifele medii ar urma să crească până la aproximativ 50 de euro pe cursă în următorii cinci ani.

4) Peste 1.000 de pompieri se luptă cu un incendiu "monstru" în sud-vestul Franței, care a distrus deja aproape 7.000 de hectare de pădure. România a trimis şi ea în ajutor 77 de salvatori şi 17 mijloace de intervenţie.

5) Real Madrid a cucerit pentru a cincea oară Supercupa Europei la fotbal. Spaniolii au învins-o pe Eintracht Frankfurt cu scorul de 2-0, pe Stadionul Olimpic din Helsinki. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 11 august 2022. România trimite pompieri să ajute la stingerea incendiilor din Franţa;