Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 11 noiembrie 2022. Ministerul Apărării rus a anunţat că armata s-a retras complet din Herson

Știrile zilei, 11 noiembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 11.11.2022, 20:25

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 11 noiembrie 2022

1) Ministerul Apărării rus a anunţat că armata s-a retras complet din Herson. Militarii ucraineni au fost filmaţi în timp ce pun steaguri pe clădirile din oraş şi se îmbrăţişează cu populaţia ieşită pe străzi.

2) Doi inspectori ANAF au amendat cu 30.000 de lei mai mulţi ţărani care îşi vindeau fructele pe marginea drumului. Decizia a stârnit furia şefului Fiscului, care s-a declarat "ruşinat" că are asemenea angajaţi.

3) O maşină în care se aflau doi cetăţeni francezi a sărit de pe Podul Floreasca şi a căzut în lac. Tânărul de la volan consumase alcool şi a încercat fără succes să scape de poliţie.

4) Bitcoin a ajuns la 16.000 de dolari, cel mai mic nivel din ultimii doi ani. Prăbuşirea criptomonedei a provocat pierderi de 250 de miliarde de dolari la nivel global.

5) Tensiuni între Paris și Roma, după ce premierul italian a refuzat să primească o navă cu migranți. Franţa a avertizat că vor urma consecinţe severe pentru această decizie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 11 noiembrie 2022. Ministerul Apărării rus a anunţat că armata s-a retras complet din Herson