Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 12 august 2022. ROBOR a scăzut sub 8%; Ieftinire a carburanţilor faţă de luna iunie

Știrile zilei, 12 august 2022, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 12.08.2022, 20:08

Știrile zilei, 12 august 2022

1) Indicele ROBOR la 3 luni a coborât sub 8% pe an pentru prima oară în această lună. De altfel, indicele se află în continuă scădere de când Guvernatorul BNR a atras atenţia că băncile au sărit calul în ceea ce priveşte ROBOR.

2) Viktor Orban a fost reclamat la Consiliul pentru Combaterea Discriminării. Parlamentarul Alexandru Muraru spune că discursul de la Tuşnad al premierului maghiar a avut caracter rasist şi xenofob.

3) Preţurile carburanţilor practicate de marile lanţuri de benzinării au scăzut comparativ cu finele lunii iunie. Conform datelor centralizate de Consiliul Concurenţei, benzina şi motorina standard costă cu peste 50 de bani mai puţin.

4) 31 de oameni, între care zece copii, au fost răniţi într-un grav accident produs la Legoland, în Germania. Două vagoane ale unui roller coaster din parcul de distracţii s-au ciocnit şi au rămas suspendate la 5 metri înălţime.

5) Un individ înarmat a fost împuşcat mortal, după ce a încercat să pătrundă cu forţa în sediul local al FBI din oraşul american Cincinnati. Bărbatul purta vestă antiglonţ şi a deschis focul spre poliţişti când a încercat să fugă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Update » Știrile zilei, 12 august 2022. ROBOR a scăzut sub 8%; Ieftinire a carburanţilor faţă de luna iunie