Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat înarmat, suspect că a participat la invadarea Capitoliului, a fost împuşcat mortal după ce a vrut să pătrundă în sediul FBI

Un individ înarmat a fost împuşcat mortal după ce a încercat să pătrundă cu forţa în sediul local al FBI din oraşul american Cincinnati.

de Redactia Observator

la 12.08.2022, 09:33

Vezi și

Bărbatul, care purta vestă antiglonţ, s-a retras după intervenţia mai multor agenţi federali din clădire. A fugit cu maşina, iar când a fost reperat de poliţiştii rutieri, a deschis focul asupra lor. Oamenii legii au încercat să negocieze cu el, dar când i-a ameninţat din nou cu arma, l-au eliminat. Anchetatorii bănuiesc că individul ar fi luat parte la invadarea Congresului din Washington, de anul trecut.

În ultimele zile, după percheziţia de la reşedinţa din Florida a lui Donald Trump, pe reţelele sociale au apărut numeroase ameninţări la adresa FBI şi chiar apeluri la "insurecţie".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un bărbat înarmat, suspect că a participat la invadarea Capitoliului, a fost împuşcat mortal după ce a vrut să pătrundă în sediul FBI