Antena Meniu Search
x

Peste 30 de răniţi, inclusiv copii, în parcul de distracţii Legoland din Germania. Panică în roller coaster, după ce două trenuri s-au ciocnit

Treizeci şi unu de persoane au fost rănite, dintre care una grav, după ce două trenuri de montagne russe s-au ciocnit în parcul tematic Legoland din Germania, a anunţat, joi, Poliţia bavareză, potrivit Le Figaro.

de Redactia Observator

la 12.08.2022, 08:41

Peste 30 de răniţi, inclusiv copii, în Legoland, Germania
Peste 30 de răniţi, inclusiv copii, în Legoland, Germania - Profimedia

Două trenuri mici care transportau până la 20 de persoane s-au ciocnit când primul tren era staţionat, iar al doilea nu a reuşit să frâneze suficient "dintr-un motiv nedeterminat" şi s-a izbit de acesta, a precizat Poliţia într-un comunicat.  

Accident cu 31 de răniţi într-un parc de distracţii din Germania

Printre răniţi se numără zece copii, un adolescent şi un tânăr de 20 de ani, a precizat aceeaşi sursă, citată de news.ro. În total, 16 persoane au fost spitalizate, dar nu au fost oferite detalii despre starea persoanei grav rănite.  

Accidentul a avut loc joi după-amiază devreme în parcul tematic Legoland din Günzburg, Bavaria. Este unul dintre cele mai cunoscute parcuri de distracţii din Germania, cu 64 de atracţii, printre care se numără şi "roller coaster" pentru amatorii de senzaţii tari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Peste 30 de răniţi, inclusiv copii, în parcul de distracţii Legoland din Germania. Panică în roller coaster, după ce două trenuri s-au ciocnit