Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 13 decembrie 2022. Cel mai mare ziar din Austria numește "un fiasco" blocarea aderării României la Schengen

Știrile zilei, 13 decembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 13.12.2022, 20:40

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 13 decembrie 2022

1) Președintele Klaus Iohannis a promulgat noua lege a Energiei, care va intra în vigoare de la 1 ianuarie. Toți românii vor avea un plafon de 1,3 lei/kWh, indiferent de cât consumă.

2) Cel mai mare ziar din Austria numește "un fiasco" blocarea aderării României la Schengen. Jurnaliștii de la Viena spun că decizia a atras măsuri de răzbunare și a izolat Viena pe scena europeană.

3) Zeci de români au rămas blocați pe aeroporturile din Marea Britanie, după ce zborurile au fost anulate. Pasagerii se plâng că au fost nevoiți să doarmă pe jos, în timp ce afară erau minus patru grade.

4) Ungaria a evitat o catastrofă financiară în ultimul moment. Viktor Orban a promis Bruxelles-ului că va implementa reformele cerute în domeniul justiției, pentru a debloca astfel fonduri de miliarde de euro.

5) Nervi întinși la maxim și kilometri întregi de TIR-uri la Vama Siret. Șoferii au fost nevoiți să aștepte chiar și peste 13 ore pentru a putea ieși din țară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 13 decembrie 2022. Cel mai mare ziar din Austria numește "un fiasco" blocarea aderării României la Schengen