Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 13 iunie 2022. Primul caz de variola maimuţei, în România; Squid Game va avea un nou sezon

Știrile zilei, 13 iunie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 13.06.2022, 21:59

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 13 iunie 2022

1) Ministerul Sănătăţii a anunţat că a fost diagnosticat primul caz de variola maimuţei în România. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 26 de ani din București, al cărui partener a călătorit în ultima perioadă în mai multe ţări din Europa.

2) Mai multe geamanduri în formă de cruce au fost instalate de autorităţi în staţiunile de pe litoral, pentru a preveni înecurile în mare. Specialiştii spun că acestea ar trebui să descurajeze oamenii să se aventureze în larg.

3) Un dom de căldură extremă se dezvoltă în aceste zile în Europa. Masa de aer cald va provoca temperaturi de peste 40 de grade la umbră în ţări precum Spania, Franţa, Germania, Italia sau Marea Britanie.

4) Regulile pentru susţinerea examenului auto vor fi simplificate. Parlamentarii au depus un proiect de lege conform căruia vom putea da de carnet oriunde în ţară şi vom aştepta mai puţin până să îl obţinem.

5) Serialul Squid Game va reveni cu un al doilea sezon. Netflix nu a anunţat data de lansare a noului sezon, însă scenaristul showului a oferit câteva indicii despre ceea ce se va întâmpla în viitoarele episoade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 13 iunie 2022. Primul caz de variola maimuţei, în România; Squid Game va avea un nou sezon