Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 13 octombrie 2022. Înaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru politică externă a lansat un avertisment la adresa Rusiei

Știrile zilei, 13 octombrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 13.10.2022, 22:02

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 13 octombrie 2022

1) Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, a crescut la 8,15% pe an. Valoarea este cea mai mare din ultimii 12 ani.

2) Înaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru politică externă a lansat un avertisment la adresa Rusiei. Josep Borrell spune că întreaga armată a Kremlinului va fi anihilată de Occident în cazul unui atac nuclear asupra Ucrainei.

3) Incendiu devastator izbucnit astăzi la un depozit din Voluntari. Populaţia a fost avertizată prin Ro-Alert, iar oamenii au fost sfătuiţi să nu iasă din casă.

4) Sfârşit cumplit pentru o familie care se întorcea de la pelerinajul închinat Sfintei Cuvioase Parascheva. Doi soţi, băiatul lor în vârstă de 9 ani, dar şi un nepot au pierit într-un grav accident petrecut pe Drumul European E8.

5) Scandal cu lovituri de pumni şi picioare în curtea unui liceu de renume din Constanţa. O elevă de 16 ani şi-a snopit în bătaie o colegă cu un an mai mare, iar martorii au filmat întreaga scenă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 13 octombrie 2022. Înaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru politică externă a lansat un avertisment la adresa Rusiei