Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 14 iunie 2022. Proteste în benzinăriile din România; Cum au fost subiectele la Evaluarea Naţională - limba română

Știrile zilei, 14 iunie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 14.06.2022, 18:12

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 14 iunie 2022

1) Al doilea caz de variola maimuţei a fost identificat în România, la un bărbat de 32 de ani. Ministerul Sănătăţii spune că pacientul este izolat la domiciliu şi nu există informaţii privind o legătură între cele două cazuri. 

2) Benzinării din mai multe oraşe au fost blocate de şoferi care au alimentat doar cu câteva picături. A fost un preambul la un protest programat pe 30 iunie, la care sute de mii de români au anunţat că vor participa.

3) Elevii de clasa a opta au susţinut prima probă la Evaluarea Naţională, cea de limba şi literatura română. Ministrul Educaţiei spune că subiectele au fost adecvate perioadei pe care elevii au traversat-o fără voia lor.

4) Urmează un nou val de scumpiri. Peste 90% dintre firmele din România anunţă că vor majora preţurile în următoarea perioadă, atât la produsele alimentare, cât şi la haine, mobilă sau produse de curăţenie.

5) Parcul Naţional YellowStone din Statele Unite ale Americii a fost închis pentru prima dată în 34 de ani. Inundaţiile şi alunecările de teren au produs daune serioase mai multor drumuri, poduri şi altor facilităţi din parc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Update » Știrile zilei, 14 iunie 2022. Proteste în benzinăriile din România; Cum au fost subiectele la Evaluarea Naţională - limba română