Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 14 martie 2022. Recensământul 2022, debut cu stângul; O nouă înşelătorie circulă pe Whatsapp în România

Știrile zilei, 14 martie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 14.03.2022, 18:34

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 14 martie 2022

1) Recensământul online al populaţiei a început cu stângul. Site-ul dedicat s-a blocat după primele ore de la debutul autorecenzării. Institutul Naţional de Statistică a anunţat că platforma a fost suprasolicitată.

2) Rata inflaţiei a crescut de la începutul anului cu 2,1 la sută, din cauza scumpirii alimentelor şi carburanţilor. Creşterea din luna februarie este mult mai mare în comparaţie cu perioada similară a anului trecut.  

3) Alertă într-un sat din Bistriţa-Năsăud, după ce un localnic a anunţat că o dronă militară s-a prăbuşit pe un câmp din zonă. Deşi autorităţile nu confirmă, bărbatul spune că dorna avea inscripţii chirilice.

4) Un poliţist de 25 de ani s-a împuşcat din dragoste lângă teiul lui Eminescu, din Iaşi. Agentul nu avea drept să poarte arma, dar a furat pistolul din postul de poliţie unde lucra.

5) O nouă înşelătorie circulă pe Whatsapp în România. Utilizatorii sunt ademeniţi cu oferte false de angajare. În spatele mesajelor se ascunde o tentativă de furt a datelor personale, inclusiv de natură financiar-bancară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Update » Știrile zilei, 14 martie 2022. Recensământul 2022, debut cu stângul; O nouă înşelătorie circulă pe Whatsapp în România