Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 14 octombrie 2022. Val nou de scumpiri la pompă, după ce în ultimele două luni preţurile au scăzut

Știrile zilei, 14 octombrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 14.10.2022, 20:02

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 14 octombrie 2022

1) La 8 luni de la invadarea Ucrainei, Vladimir Putin afirmă că nu regretă nimic din ce s-a întâmplat. Liderul de la Kremlin a ţinut să avertizeze NATO să nu intervină în conflict, deoarece ar urma o catastrofă globală.

2) Val nou de scumpiri la pompă, după ce în ultimele două luni preţurile au scăzut. După şase majorări într-o singură săptămână, litrul de motorină se apropie din nou de nouă lei.

3) Un elev al unui liceu din Cluj a fost condamnat pentru trafic de scutiri. Băiatul le-a vândut colegilor peste 100 de adeverinţe false pentru a-i ajuta să îşi motiveze absenţele.

4) Ministrul britanic de Finanţe a fost demis de premierul Liz Truss după numai şase săptămâni. Şefa guvernului a fost nemulţumită de planul de tăieri de taxe care a tulburat pieţele financiare.

5) Elon Musk cere bani Pentagonului pentru terminalele Starlink pe care le-a activat în Ucraina. Cel mai bogat om din lume spune că operaţiunea l-ar putea costa 400 de milioane de dolari şi are nevoie urgentă de fonduri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 14 octombrie 2022. Val nou de scumpiri la pompă, după ce în ultimele două luni preţurile au scăzut