Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 15 decembrie 2022. Acuzații extrem de grave la adresa Familei Regale britanice

Știrile zilei, 15 decembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 15.12.2022, 20:56

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 15 decembrie 2022

1) România a pierdut 25 de miliarde de euro în ultimii 11 ani, pentru că nu a reușit să intre în Schengen. Între timp, Austria continuă să se opună aderării și cere mai nou construirea unui gard la frontierele externe ale Uniunii Europene.

2) Veşti proaste pentru românii cu credite în IRCC. De la anul, vor plăti rate calculate la o dobândă de 5,7%, de două ori mai mare față de cea din 2021.

3) Mădălina Ghenea a rămas fără geanta plină cu bijuterii, după ce a fost jefuită pe aeroportul din Roma. Polițiștii cred că hoții au acționat la pont, iar principalul suspect este șoferul româncei.

4) Un tânăr din Vrancea a venit beat la examenul pentru obținerea permisului de conducere. Polițiștii rutieri au fost chemați la fața locului să-l testeze și au descoperit că avea o alcoolemie de 0,5 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

5) Acuzații extrem de grave la adresa Familei Regale britanice, după ultimul documentar difuzat de Netflix. Prințul Harry s-a plâns că fratele său a țipat la el, iar Meghan markle a fost hărțuită și s-a gândit la sinucidere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 15 decembrie 2022. Acuzații extrem de grave la adresa Familei Regale britanice