Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 15 octombrie 2021. Eleva unui liceu din Argeş a murit în braţele colegilor; Ungaria acordă sprijin României

Știrile zilei, 15 octombrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 15.10.2021, 12:08

Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 15 octombrie 2021

1) Institutul Național de Sănătate Publică a propus carantinarea zonală pentru București și Ilfov. Premierul Florin Cîțu vrea însă utilizarea certificatului verde inclusiv la magazine.

2) Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Ucraina a intrat în zona roșie, iar Olanda în cea galbenă. 

3) Ungaria acordă sprijin României și va găzdui 50 de pacienți covid în stare gravă în spitalele din Szeged și Debrecen. O femeie de 66 de ani a murit din păcate pe drum, aproape de graniță. 

4) DNA a început urmărirea penală a unui deputat PNL. Cosmin Șandru este cercetat pentru dare de mită, după ce ar fi încercat să determine un parlamentar AUR să nu voteze moțiunea de cenzură.

5) Eleva unui liceu din Argeș a murit subit, în brațele colegilor, după ce s-a plâns de dureri groaznice de cap. Tânăra avea 16 ani și era elevă în clasa a 11-a la Liceul Teoretic din Costești.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 15 octombrie 2021. Eleva unui liceu din Argeş a murit în braţele colegilor; Ungaria acordă sprijin României