Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 16 mai 2022. Scandal şi suspiciuni de fraudă la Eurovision 2022

Știrile zilei, 16 mai 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 16.05.2022, 18:55

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 16 mai 2022

1) Eurovisionul din acest an s-a încheiat cu scandal şi suspiciuni de fraudă. Notele date de şase ţări, printre care şi România, au fost redirecţionate către alte state decât cele votate de juriile naţionale. 

2) Detalii şocante în dosarul grevei de la metrou în care e judecat Ion Rădoi. Conform unor stenograme, oamenii fostului lider sindical voiau să angajeze rakeţi ca să-i lichideze pe ministrul Transporturilor şi pe şeful Metrorex.

3) Vladimir Putin a declarat că aderarea Finlandei şi Suediei la NATO nu este o problemă pentru Rusia. Condiţia este că extinderea alianţei să nu includă şi desfăşurarea de trupe străine pe teritoriul acestor ţări.

4) O adolescentă dn Turnu Măgurele a ajuns la spital desfigurată, după ce a fost bătută pe stradă de fostul iubit. Scandalul a pornit după ce fata i-ar fi spus că vrea să pună capăt relaţiei. 

5) Românii imunizaţi împotriva covid cu vaccin de tip ARN Mesager îşi pot administra a patra doză. Aceasta se face cu ser Pfizer şi este recomandată persoanelor cu vârsta peste 60 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Update » Știrile zilei, 16 mai 2022. Scandal şi suspiciuni de fraudă la Eurovision 2022