Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 16 noiembrie 2022. Un hacker cu doar patru clase a reuşit să spargă siteurile mai multor instituţii din România

Știrile zilei, 16 noiembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 22:15

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 16 noiembrie 2022

1) Incident grav în Polonia, unde o rachetă a aterizat la graniţă şi a ucis doi oameni. NATO a transmis că proiectilul a fost lansat de forţele ucrainene, însă Rusia poartă responsabilitatea finală.

2) Opt militari români de la baza Mihail Kogălniceanu au fost arestaţi pentru furt de combustibil destinat avioanelor. Este a doua astfel de reţea descoperită de procurori aici, după cea care între 2017 şi 2021 a furat motorină de două milioane de dolari.

3) Guvernul a finalizat analiza pentru ultima rectificare bugetară din acest an. Ministerele care vor câştiga cei mai mulţi bani sunt ale PSD, respectiv al Finanţelor, al Muncii şi al Economiei.

4) Un hacker cu doar patru clase a reuşit să spargă siteurile mai multor instituţii din România. Anchetatorii au stabilit că băiatul este din Sibiu, dar locuieşte în Franţa.

5) Donald Trump și-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale din 2024. Miliardarul a avut acelaşi discurs ca cum şase ani: vrea să facă America "măreaţă şi glorioasă din nou".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 16 noiembrie 2022. Un hacker cu doar patru clase a reuşit să spargă siteurile mai multor instituţii din România