Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 17 august 2022. Fetiţă de 10 ani, salvată cu skijetul, după ce a ajuns cu salteaua aproape de Bulgaria

Știrile zilei, 17 august 2022, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 17.08.2022, 23:00

Olivia Păunescu
Olivia Păunescu

Știrile zilei, 17 august 2022

1) O fetiţă de 10 ani a fost luată de curenţi la Vama Veche, în timp ce plutea pe o saltea. Un salvamar a reuşit să o salveze cu skijet-ul chiar în apropiere de graniţa cu Bulgaria.

2) David Popovici s-a retras din finala probei de 400 de metri liber, de la Campionatul European. Antrenorul său susţine că a luat decizia pentru a-l odihni înaintea Campionatului Mondial de Juniori, care va avea loc în Peru.

3) Taţii ar putea sta acasă 10 zile lucrătoare la nașterea copiilor, în concediu paternal plătit. Guvernul se pregăteşte să modifice legea pentru a ne alinia cerinţelor europene.

4) Sute de sticle cu bere s-au făcut praf într-o intersecţie din Constanţa. Lăzile au căzut dintr-un TIR, după ce şoferul nu a asigurat corespunzător marfa.

5) China își trimite soldații în Rusia pentru un exerciţiu militar comun. În ciuda situaţiei tot mai tensionate din regiune, cele două ţări susţin că operaţiunile nu au legătură cu războiul din Ucraina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 17 august 2022. Fetiţă de 10 ani, salvată cu skijetul, după ce a ajuns cu salteaua aproape de Bulgaria