Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 18 februarie 2022. Furtuna Eunice a lovit Marea Britanie; Un feribot cu români la bord a ars lângă insula Corfu

Știrile zilei, 18 februarie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

de Mădălina Iacob

la 21.02.2022 , 18:10

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 18 februarie 2022

1) Au fost clipe de groază pentru zeci de români aflaţi în Grecia. Un feribot cu aproape 300 de persoane la bord, printre care şi 29 de conaţionali, a luat foc în largul insulei Corfu.

2) Poliţele RCA ar putea fi reglementate pentru o perioadă de şase luni, după ce tarifele asigurărilor au explodat. Propunerea vine din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară şi a fost deja trimisă Guvernului.

Articolul continuă după reclamă

3) Cea mai puternică furtună care a lovit Marea Britanie în ultimii 30 de ani a declanşat alerta roşie în Regat. Rafalele de vânt de peste 150 de kilometri pe oră au anulat zborurile şi au blocat milioane de oameni în case. 

4) O femeie de origine braziliană a fost prinsă pe aeroportul Henri Coandă cu un kilogram de cocaină... în stomac. Drogurile au fost ambalate în prezervative, pe care femeia le-a înghiţit pentru a le introduce în ţară.

5) Liderul autoproclamatei Republici Populare Doneţk a anunţat că oamenii vor fi evacuaţi în Rusia. Acesta acuză Ucraina că se pregăteşte să invadeze cele două provincii separatiste proruse.

Mădălina Iacob Like

De la prima transmisiune live, la înâlnirea cu Papa Francisc, funeraliile Reginei Elisabeta a doua, încoronarea regelui Charles şi până la ceremonia luminii sfinte din Ierusalim, meseria de jurnalist mă surprinde şi mă învaţă întotdeauna câte ceva.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Update » Știrile zilei, 18 februarie 2022. Furtuna Eunice a lovit Marea Britanie; Un feribot cu români la bord a ars lângă insula Corfu