Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 18 mai 2022. Undă verde pentru gazele din Marea Neagră

Știrile zilei, 18 mai 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 18.05.2022, 18:40

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 18 mai 2022

1) Sorin Oprescu va rămâne în arest în Grecia pentru următoarele 40 de zile. Avocata fostului primar a despus o cerere ca acesta să fie judecat în libertate, până când instanţa va lua o decizie în privinţa extrădării sale.

2) O ucraineancă acuză un voluntar italian de la un centru de refugiaţi din Maramureş că a violat-o. Bărbatul face parte dintr-o organizaţie religioasă care îi ajută pe cei care fug din calea războiului şi le oferă găzduire.

3) Legea offshore a fost adoptată în Parlament şi va merge spre promulgare către preşedintele Klaus Iohannis. Textul a fost modificat astfel încât România să aibă drept de preemţiune la achiziţia gazelor extrase din Marea Neagră.

4) Elena Udrea a obţinut o nouă amânare în procesul de extrădare din Bulgaria. Avocaţii fostului ministru vor să aducă un expert care să le vorbească magistraţilor bulgari despre condiţiile de arest din România. 

5) Finlanda şi Suedia au depus cererile de aderare la NATO, care vor fi acum analizate de toate cele 30 de ţări membre. Secretarul General al Alianţei, Jens Stoltenberg, a declarat că acesta este un moment istoric.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Update » Știrile zilei, 18 mai 2022. Undă verde pentru gazele din Marea Neagră