Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 19 mai 2022. Dosarul reţetelor false a fost închis; Eintracht, trofeu european după 42 de ani

Știrile zilei, 19 mai 2022, prezentate de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 19.05.2022 , 18:14

Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 19 mai 2022

1) Firmele de curierat vor fi obligate să raporteze la ANAF detalii referitoare la clienţii care plătesc cu bani cash produsele comandate. Măsura vizează o colectare mai bună a taxelor şi impozitelor.

Articolul continuă după reclamă

2) Un şofer violent a fost pus la pământ şi lovit de poliţiştii locali din Iaşi. Reacţia agenţilor vine după ce bărbatul l-a lovit pe unul dintre ei şi a dat cu pumnii şi picioarele în maşina poliţiei.

3) Şeful Biroului de Operaţiuni Speciale din Braşov a fost reţinut în urma percheziţiilor DNA. Dosarul vizează mai multe infracţiuni, printre care şi dezvăluirea de informaţii-cheie care ar fi stricat mai multe anchete.

4) Curtea de Apel a achitat definitiv zeci de inculpaţi în dosarul reţetelor false. Judecătorii spun că faptele s-au prescris, la zece ani de când medici şi farmacişti au fost acuzaţi că au falsificat mii de reţete medicale.

5) Eintracht Frankfurt a câştigat trofeul Ligii Europa, după ce a învins Glasgow Rangers. Echipa din Germania s-a impus la loviturile de departajare şi va juca în sezonul viitor în grupele Ligii Campionilor.

Mihaela Donosa Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Update » Știrile zilei, 19 mai 2022. Dosarul reţetelor false a fost închis; Eintracht, trofeu european după 42 de ani