Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 19 octombrie 2022. Șoferii s-ar putea trezi fără maşini dacă le parchează pe trotuar

Știrile zilei, 19 octombrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 19.10.2022, 22:24

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 19 octombrie 2022

1) Vladimir Putin a decretat legea marţială în cele patru regiuni ucrainene anexate recent. Armata rusă se aşteaptă la un atac masiv în Herson şi a început evacuarea civililor din zonă.

2) Fostul deputat Sebastian Ghiță a fost trimis din nou în judecată de DNA. Este acuzat că a primit 29 de milioane de lei pentru a ajuta o firmă IT să câștige contracte cu statul.

3) Șoferii s-ar putea trezi fără maşini dacă le parchează pe trotuar. Parlamentul a votat astăzi ca autoturismele staţionate neregulamentar să fie ridicate de Poliţia Rutieră.

4) Coşul minim de consum pentru un trai decent, pentru o familie cu doi copii, a ajuns la peste 8.600 de lei. Valoarea este cu 1.500 de lei mai mare decât în luna septembrie a anului trecut.

5) Aterizare de urgență în această dimineaţă pe aeroportul Otopeni. Un pasager de 36 de ani, care zbura pe ruta New Delhi - Frankfurt, a fost resuscitat după ce a făcut infarct în timpul cursei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 19 octombrie 2022. Șoferii s-ar putea trezi fără maşini dacă le parchează pe trotuar