Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 2 septembrie 2022. Vicepreşedinta Argentina a fost la un pas să fie asasinată în plină stradă

Știrile zilei, 2 septembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 02.09.2022, 19:32

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 2 septembrie 2022

1) Ţările G7 au ajuns la un acord de plafonare a preţului petrolului rusesc. Kremlinul a reacţionat dur şi ameninţă că nu va mai face afaceri cu statele care sunt de acord cu această măsură.

2) Sorin Cîmpeanu cere salarii de peste 4.000 de lei pentru toţi profesorii. Ministrul Educaţiei susţine că doar aşa vom reuşi să avem dascăli buni în şcoli.

3) Interlopul Fane Văncică a fost reţinut pe Aeroportul Otopeni, în timp se întorcea din ţară. Bărbatul este anchetat de poliţie după ce pe internet au apărut imagini în care îşi agresează amanta.

4) Germania respinge cererea Poloniei de a-i oferi 1.300 de miliarde de euro, daune de război. Autorităţile de la Berlin spun că problema reparaţiilor a fost închisă acum 70 de ani.

5) Vicepreşedinta Argentina a fost la un pas să fie asasinată în plină stradă. Un bărbat a încercat să o împuşte în faţa casei sale, însă arma nu s-a declanşat când a apăsat pe trăgaci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Update » Știrile zilei, 2 septembrie 2022. Vicepreşedinta Argentina a fost la un pas să fie asasinată în plină stradă