Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 20 octombrie 2022. Criză politică în Marea Britanie, după ce şefa Guvernului a demisionat

Știrile zilei, 20 octombrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 20.10.2022, 22:43

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 20 octombrie 2022

1) Parlamentul Olandei a votat o rezoluție prin care se opune intrării României în spațiul Schengen. Premierul Mark Rutte a semnalat că va susţine aderarea după ridicarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare.

2) Criză politică în Marea Britanie, după ce şefa Guvernului a demisionat. Liz Truss a rezistat în funcţie numai 44 de zile, timp în care a ajuns la un nivel de neîncredere record.

3) Pene de curent la scară largă în Ucraina, după atacurile devastatoare ale Rusiei. Țara a pierdut peste 40% din capacitatea de generare a energiei electrice și a limitat temporar furnizarea.

4) O femeie din Satu Mare a leşinat după ce mascaţii au greşit adresa şi au intrat peste ea în apartament. Forţele de ordine căutau un traficant de droguri, însă au încurcat etajele.

5) Parlamentarii vor ca regulile pentru concediul de creştere a copilului să se schimbe. Potrivit unui noi proiect de lege, părinţii ar putea alege să își împartă cele 24 de luni, în funcţie de nevoi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 20 octombrie 2022. Criză politică în Marea Britanie, după ce şefa Guvernului a demisionat