Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 21 iulie 2022. Recensământul a fost prelungit încă o dată; Metrourile vor circula mai rar, în Bucureşti

Știrile zilei, 21 iulie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 21.07.2022, 20:38

Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 21 iulie 2022

1) Sorin Oprescu rămâne în libertate, în Grecia, deşi are o condamnare de peste 10 ani de închisoare în România. Judecătorii eleni au decis ca fostul primar al Capitalei să nu fie extrădat, invocând starea precară a închisorilor din ţara noastră. 

2) Metrourile vor circula mai rar din cauza firmei care asigură mentenanţa şi care refuză să mai lucreze până Metrorex nu achită datoriile. În acelaşi timp, ministrul Transporturilor a anunţat că vrea să schimbe conducerea companiei de stat. 

3) Recensământul populaţiei s-a mai prelungit cu încă o săptămână, până pe 31 iulie. INS a anunţat că decizia vizează doar localităţile în care recenzarea nu s-a încheiat şi nu există nicio şansă să se încheie duminica aceasta. 

4) Preşedintele american Joe Biden a fost testat pozitiv la Covid-19. Casa Albă a anunţat că simptomele sunt foarte uşoare şi că preşedintele va continua să îşi exercite atribuţiile, urmând totodată un tratament cu Paxlovid.

5) Incident grav în apele Dunării, la graniţa cu Bulgaria. Mai multe barje sârbeşti cu cărbune au ars în zona internaţională, după ce nu au putut fi descărcate la Giurgiu. Bulgarii au refuzat să ajute şi, din cauza caniculei, cărbunii s-au aprins. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 21 iulie 2022. Recensământul a fost prelungit încă o dată; Metrourile vor circula mai rar, în Bucureşti