Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 22 august 2022. Două activiste l-au luat prin surprindere pe cancelarul german Olaf Scholz şi au apărut dezbrăcate

Știrile zilei, 22 august 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 22.08.2022, 19:35

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 22 august 2022

1) Prețul gazului în Europa a trecut azi de pragul de 3.000 de dolari pe mia de metri cubi. Gazprom nu a exclus săptămâna trecută ca la iarnă să ajungă chiar la 4.000 de dolari pe mia de metri cubi.

2) Incident grav petrecut chiar în sediul Primăriei Capitalei. Un băiețel de 7 ani a ajuns la spital după ce o statuie a căzut peste el, pe unul din holurile clădirii proaspăt renovate.

3) 70 de turişti români au rămas blocaţi în Turcia, după ce agenţia cu care au plecat şi-a declarat falimentul. Aceştia s-ar putea întoarce în ţară zilele următoare, după ce o altă companie de turism s-a oferit să îi preia.

4) Un ofițer SRI a fost prins în flagrant de DNA, în timp ce primea mită 2.500 de euro. Bărbatul a fost pus sub control judiciar de procurorii anticorupţie, într-un dosar în care este acuzat de trafic de influenţă.

5) Două activiste l-au luat prin surprindere pe cancelarul german Olaf Scholz şi au apărut dezbrăcate lângă el. Tinerele i-au cerut să introducă urgent un embargo asupra gazului provenit din Rusia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 22 august 2022. Două activiste l-au luat prin surprindere pe cancelarul german Olaf Scholz şi au apărut dezbrăcate