Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 22 martie 2022. România va avea un miliard de metri cubi de gaze în plus, începând cu iarna viitoare

Știrile zilei, 22 martie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 22.03.2022, 17:53

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 22 martie 2022

1) România a fost lovită de o furtună de praf, iar nivelul de poluare a crescut pe tot parcursul zilei. Codul galben a adus rafale de aproape 70 de kilometri pe oră, a smuls copaci şi a pus la pământ panouri publicitare.

2) Armata rusă şi-a intensificat atacurile asupra Kievului şi altor mari oraşe ucrainene. Situaţia cea mai gravă este la Mariupol, unde 90 la sută din oraş ar fi complet distrus. Zelensky acuză NATO că se teme de Putin.

3) Un lot de avocado BIO a fost retras de la vânzare, din cauza nivelului exagerat de pesticide. Clienţii care au cumpărat fructul sunt îndemnaţi să nu îl consume şi să îl returneze la magazinele Kaufland de unde a fost comercializat.

4) Aleksei Navalnîi, cel mai cunoscut disident din Rusia, a fost condamnat la încă nouă ani de închisoare. Un tribunal rus l-a găsit vinovat de fraudă la scară largă. Opozantul rus a numit procesul său ca fiind unul "fals"

5) România va avea gaze şi din alte surse iarna viitoare. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunţat că exploatarea gazelor dn Marea Neagră a început deja, iar anul acesta vom avea un miliard de metri cubi de gaze în plus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 22 martie 2022. România va avea un miliard de metri cubi de gaze în plus, începând cu iarna viitoare