Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 23 august 2021. Sectorul 1 iese din starea de alertă; Pompierii români se luptă cu flăcările, în Grecia

Știrile zilei, 23 august 2021, prezentate de Andreea Gherasim.

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 23.08.2021, 21:46

Știrile zilei, 23 august 2021. Sectorul 1 iese din starea de alertă; Pompierii români se luptă cu flăcările, în Grecia
Știrile zilei, 23 august 2021. Sectorul 1 iese din starea de alertă; Pompierii români se luptă cu flăcările, în Grecia
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 23 august 2021

1) Prefectul Capitalei a refuzat prelungirea stării de alertă în Sectorul 1. Alin Stoica spune că situaţia salubrităţii în teren este una bună şi că nu se mai impune prelungirea măsurii.

2) Florin Cîţu a afirmat că România susţine aspiraţiile Ucrainei de a deveni membru al comunităţii europene şi euro-atlantice. Premierul a mai spus că ţara noastră rămâne fermă în a nu recunoaşte anexarea ilegală a Crimeei de către Federaţia Rusă.

3) Este din nou alertă de grad maxim în Grecia. Un incendiu se dezlănţuie în Attica, într-o regiune forestieră. Zeci de pompieri români se luptă cu flăcările, iar autorităţile elene au emis un mesaj de evacuare pentru localnicii din zonă.

4) Miniştrii de interne europeni condamnă Belarus că se răzbună pentru sancţiunile primite din partea Uniunii. Ofiţeri înarmaţi au fost filmaţi împingând peste graniţă, sub ameninţarea armei, migranţi din Afganistan sau Siria.

5) Incident grav de securitate pe Aeroportul din Suceava. Un pasager şi amicul lui au ajuns la scara avionului fără să treacă prin filtrele de securitate. Autoritatea Aeronautică Civilă a anunțat că a deschis o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 23 august 2021. Sectorul 1 iese din starea de alertă; Pompierii români se luptă cu flăcările, în Grecia