Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 23 august 2022. Seceta din Europa este cea mai gravă din ultimii 500 de ani

Știrile zilei, 23 august 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 23.08.2022, 22:52

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 23 august 2022

1) Românul Eugen Marin Sabău, cunoscut şi ca ''pistolarul din Tarragona'', a fost eutanasiat astăzi. Bărbatul a rămas paralizat după ce şi-a atacat colegii de la birou, iar poliţiştii spanioli au fost nevoiţi să îl împuşte.

2) Angajații TAROM cer salarii mai mari și amenință cu greva. Dacă negocierile dintre sindicalişti şi conducerea companiei nu au succes, de miercuri niciun avion nu va decola între orele 4 şi 7 dimineaţa.

3) Seceta din Europa este cea mai gravă din ultimii 500 de ani. Potrivit raportului întocmit de Comisia Europeană, România se numără printre statele cele mai afectate de fenomen.

4) Şefa guvernului finlandez a fost testată negativ pentru consum de droguri, după scandalul "party-gate". Sanna Marin a fost filmată în timp ce petrece alături de mai mulţi prieteni, iar opoziţia a acuzat-o că a consumat substanţe interzise.

5) Superiahtul „Saga” s-a scufundat în apropiere de coasta portului Catanzaro, din Italia. Cele cinci persoane aflate la bord au fost salvate de un echipaj românesc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 23 august 2022. Seceta din Europa este cea mai gravă din ultimii 500 de ani