Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 23 mai 2022. Variola maimuţei stârneşte panică în Europa; Măsuri anunţate de România

Știrile zilei, 23 mai 2022, prezentate de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 23.05.2022, 15:59

Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 23 mai 2022

1) Variola maimuţei creează îngrijorare în întreaga lume. Infecţia se răspândeşte cu rapiditate în Europa şi America. România va demara procedurile pentru a cumpăra preventiv o mie de doze de vaccin împotriva bolii

2) Un scandal în traficul din Bucureşti ar fi putut să se transforme în tragedie. Doi tineri au fost înjunghiaţi de un motociclist, după o serie de şicanări în trafic. Nimeni nu a depus plângere, dar poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

3) Joe Biden a declarat că Statele Unite se vor implica militar pentru a apăra Taiwan, dacă insula va fi invadată de China. Preşedintele american a transmis astfel un avertisment Beijingului în timpul primei sale vizite în Asia ca şef de stat.

4) Vestul Europei este în continuare vizat de mai multe alerte meteorologice. Furtunile violente au făcut prăpăd în câteva departamente din Franţa. Într-o localitate bucăţile de grindină au fost de mărimea unei mingi de tenis.

5) Final dramatic în Premier League, unde Manchester City a câştigat titlul de campioană după o revenire spectaculoasă. Tot în ultima etapă s-a decis titlul şi în Italia, unde AC Milan a triumfat după 11 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 23 mai 2022. Variola maimuţei stârneşte panică în Europa; Măsuri anunţate de România