Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 23 noiembrie 2022. Rusia a lăsat Republica Moldova pe întuneric după ultimele bombardamente din Ucraina

Știrile zilei, 23 noiembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 23.11.2022, 19:47

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 23 noiembrie 2022

1) Rusia a lăsat Republica Moldova pe întuneric după ultimele bombardamente din Ucraina. Curentul a căzut inclusiv la Chişinău, însă aici situaţia a fost remediată la scurt timp.

2) Percheziţii de amploare în această dimineaţă la cazinourile deschise la parterul blocurilor. Ancheta vizează una dintre cele mai mari grupări mafiote din România, condusă de fraţii Corduneanu.

3) Experții Comisiei Europene au constatat că România îndeplinește toate condițiile pentru intrarea în Schengen. Asta arată raportul făcut de echipa care a avut o misiune de evaluare în ţara noastră.

4) Parlamentul European a adoptat o rezoluție prin care declară Rusia stat care sponsorizează terorismul. Eurodeputaţii au luat decizia cu 494 voturi ''pentru'', 58 ''împotrivă'' şi 44 abţineri.

5) Japonia a produs a doua mare surpriză la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar. Asiaticii au întors scorul pe final de meci şi au reuşit să învingă Germania cu 2 la 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 23 noiembrie 2022. Rusia a lăsat Republica Moldova pe întuneric după ultimele bombardamente din Ucraina