Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 24 august 2021. România se pregăteşte de valul 4 de Covid; Fără măşti textile în şcoli

Știrile zilei, 24 august 2021, prezentate de Andreea Gherasim.

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 24.08.2021, 21:19

Ştirile zilei, prezentat de Andreea Gherasim
Ştirile zilei, prezentat de Andreea Gherasim
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 24 august 2021

1) Numărul infectărilor cu coronavirus a explodat în ultimele 24 de ore, în România. Ministrul Sănătăţii Ioana Mihăilă a anunţat că ţara noastră se pregăteşte pentru cel de-al patrulea val al pandemiei.

2) Noul ministru al Finanţelor nu ştie cât este salariul minim pe economie în România. Dan Vîlceanu a delarat că valoarea acestuia este de peste 1.600 de lei, deşi în realitate este de doar 1.386 de lei.

3) Ministrul Sănătăţii a anunţat că elevii vor fi primiţi la cursuri doar cu măşti de uz medicinal. Ioana Mihăilă spune că Guvernul va interzice folosirea măştilor textile ca mijloc de protecţie împotriva Covid-19.

4) Preşedintele Ungariei a comparat anexarea Crimeei de către Rusia cu Tratatul de la Trianon, prin care Transilvania a revenit României. Janos Ader a spus că ştie exact de ce anexarea reprezintă o rană atât de sensibilă pentru ucraineni.

5) Au fost momente de panică pe Drumul Naţional 17B, din Suceava. Şoferii s-au trezit cu stânci, copaci şi pietre în faţa maşinilor, toate căzute de pe versant. Şoseaua care leagă localităţile Crucea şi Holda a fost blocată total ore bune. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Update » Știrile zilei, 24 august 2021. România se pregăteşte de valul 4 de Covid; Fără măşti textile în şcoli