Antena Meniu Search
x

Video Avalanşă de stânci pe DN 17B, în Suceava. Şoferii s-au trezit cu bolovani şi copaci în faţa maşinilor, căzuţi de pe versant

Panică, aseară, pe Drumul Naţional 17B, din Suceava. Şoferii s-au trezit cu stânci, copaci şi pietre în faţa maşinilor, căzute de pe versant. Alunecarea periculoasă s-a petrecut pe şoseaua care leagă localităţile Crucea şi Holda, care a fost blocată total ore bune. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă singura rută ocolitoare i-a iritat la culme pe majoritatea şoferilor.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 24.08.2021, 08:29

Vezi și

DN 17B, kilometrul 44. La lăsarea serii parcă a venit apocalipsa. Pe drumul care leagă Crucea de Holda, bucăţi mari de stâncă se desprind de pe versant şi iau cu ele tot ce găsesc în cale - pietre, copaci şi bolovani. Totul ajunge pe şosea şi blochează ambele sensuri de mers.

Andreea Petrescu, reporter Observator: "Zona este una extrem de periculoasă. În continuare se aud stânci, bolovani, pământ, dar şi copaci care cad în zona respectivă".

În scurt timp, zona a fost semnalizată, iar traficul întrerupt. Muncitorii de la DRDP au intervenit cu mai multe utilaje, pentru a îndepărta de pe şosea bucăţile de stâncă şi copacii.

"Nu se poate lucra în momentul acesta. E foarte periculos".

Pe acelaşi subiect

Şoferii sunt sfătuiţi să folosească rute alternative

Toţi şoferii care au ajuns în acea zonă au fost nevoiţi să facă cale-ntoarsă. 

Andreea Petrescu, reporter Observator: "Şoferii care vin de la Poiana Largului au o singură varinată la dispoziţie. Trebuie să meargă prin Pasul Puzdra, să ajungă în Frasin şi mai apoi către Vatra Dornei. Aici, la această intersecţie, drumul a fost blocat cu un indicator care arată că trecerea este interzisă".

Astăzi, autorităţile vor începe lucrările în zonă. Şoferii sunt sfătuiţi să folosească rute alternative şi să evite traseul periculos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Avalanşă de stânci pe DN 17B, în Suceava. Şoferii s-au trezit cu bolovani şi copaci în faţa maşinilor, căzuţi de pe versant