Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 25 martie 2022. O nouă scumpire se adaugă pe listă; Europenii dau gazele ruseşti pe cele americane

Știrile zilei, 25 martie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 25.03.2022, 19:04

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 25 martie 2022

1) Europenii dau gazele ruseşti pe cele americane. Statele Unite şi Uniunea Europeană s-au înţeles pentru un plan care să reducă dependenţa de combustibilii fosili veniţi din Rusia. 

2) Forţele ucrainene continuă să reziste şi să lanseze contra-ofensive. Mai multe zone din Estul Kievului au fost recucerite. Rusia a ripostat cu bombardamente asupra unui depozit petrolier, dar şi asupra unor unităţi militare.

3) Guvernul a aprobat interzicerea transportului de lemne pe timp de noapte. Acest lucru ar putea duce la descurajarea furtului de material lemnos, care în ultimii ani a ajuns la valori extrem de mari în ţara noastră.

4) Un bărbat care venea de la Copenhaga şi urma să aterizeze pe aeroportul Otopeni s-a dezlănţuit la bordul avionului. Omul băuse pe toată durata zborului şi a început să-i înjure şi să-i ameninţe pe ceilalţi pasageri. 

5) O nouă scumpire se adaugă pe listă. CFR Călători a cerut creşterea tarifelor la biletele de tren cu 20 la sută, de la 1 iulie. Aceasta este prima scumpire din ultimii 9 ani în ceea ce priveşte transportul feroviar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 25 martie 2022. O nouă scumpire se adaugă pe listă; Europenii dau gazele ruseşti pe cele americane