Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 25 octombrie 2022. Rishi Sunak a fost confirmat în funcția de premier de regele Charles al III-lea

Știrile zilei, 25 octombrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 25.10.2022, 21:53

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 25 octombrie 2022

1) Astăzi, românii au fost martorii unui fenomen astrologic deosebit: o eclipsă parţială de Soare. Punctul maxim a avut loc în jurul orei 13:30 şi a putut fi observat cel mai bine din nord-estul ţării.

2) Raportul Comisiei Europene privind aderarea României la Schengen este unul pozitiv, au transmis surse guvernamentale. Cu toate acestea, Olanda nu şi-a trimis experţii la noi în ţară, pe motiv că misiunea nu a fost suficient de amplă.

3) Un bărbat din Oradea a dat peste trei pitoni în tomberon, în timp ce își arunca gunoiul. Oamenii legii l-au identificat pe proprietar şi vor să afle de unde a reuşit să îi cumpere.

4) Probleme pentru utilizatorii WhatsApp, după ce aplicaţia nu a putut fi accesată timp de două ore în această dimineaţă. Situaţia a fost rezolvată în jurul orei 12, însă compania nu a oferit explicaţii cu privire la cauzele picajului.

5) Rishi Sunak a fost confirmat în funcția de premier de regele Charles al III-lea. Acesta a avertizat în primul discurs că va lua măsuri "dificile", care să îndrepte greşelile fostului prim-ministru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 25 octombrie 2022. Rishi Sunak a fost confirmat în funcția de premier de regele Charles al III-lea