Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 26 ianuarie 2021. Valeriu Gheorghiță a venit pentru doza de rapel cu mesajul ”împreună învingem pandemia”

Știrile zilei, 26 ianuarie 2021, prezentate de Francesca Simionescu.

de Redactia Observator

la 26.01.2021, 22:07

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu

Știrile zilei, 26 ianuarie 2021

1) Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare a primit astăzi şi doza de rapel. Medicul Valeriu Gheorghiţă a purtat un tricou cu mesajul "Împreună învingem pandemia".

2) Carburanţii au sărit de pragul psihologic de 5 lei pe litru. Noile preţuri vor duce la scumpiri în lanţ la alimente sau facturi.

3) Un autocar în care se aflau 44 de persoane a luat foc în aceasta dimineaţă pe Autostrada A1. Din fericire, toţi pasagerii au reuşit să se salveze la timp.

4) O tornadă uriaşă a lovit statul american Alabama, în miez de noapte. O persoană a murit, iar mai multe clădiri au fost complet distruse.

5) Restricţiile din Europa i-au făcut pe turiştii români să se reorienteze. Noile destinaţii preferate în ultimele luni au fost Zanzibar, Maldive sau Dubai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 26 ianuarie 2021. Valeriu Gheorghiță a venit pentru doza de rapel cu mesajul ”împreună învingem pandemia”